Hétfőn tartották a „Zöld Hódmezővásárhely – környezettudatos közterület megújítás Hódmezővásárhelyen” című TOP-6.3.2-15-HM1-2016-00001. azonosító számú projektet megnyitó rendezvényét a volt Kossuth Zsuzsanna Szakközépiskola helyénél. A rendezvényen beszédet mondott dr. Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere, valamint a technikai részletekről Kérdő Szabolcs projektmenedzser számolt be, a kivitelező System Service Kft, képviseletében.

Tovább

A Hordó Pub és Pizzéria minden nyáron kinyitja teraszát, ahol kivetítőn sugároznak különböző sportműsorokat, miközben a Hősök tere látképét és a friss levegőt élvezve falatozhatnak a külföldi és hódmezővásárhelyi vendégek. Pellicano Santino, a Hordó tulajdonosa május elején kereste fel szerkesztőségünket azzal a problémával, hogy a Hősök tere elhúzódó felújítása miatt nem tudja a teraszt kinyitni.

Tovább

Hódmezővásárhelyen a volt Kossuth Zsuzsanna Szakközépiskola helyén egy pihenőpark fog létesülni, illetve egy pályázatnak köszönhetően az Európa Park zöldfelülete is megújulhat. A terveket lakossági fórum keretén belül ismertette hétfőn Hegedűs Zoltán alpolgármester és Lázár Mária projektmenedzser.

Tovább

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata lakossági fórumot tart „Zöld Hódmezővásárhely – környezettudatos közterületmegújítás Hódmezővásárhelyen” című, TOP-6.3.2-15-HM1-2016-00001 azonosító számú projekthez kapcsolódóan.

Tovább

A hódmezővásárhelyi Európa Parkban már nagyon elhasználódott állapotban van az ott található sportpálya. Hamarosan azonban új köntösben várja a testmozgásra vágyókat, ugyanis a Zöld Hódmezővásárhely projekthez kapcsolódóan a pályai s megújul.

Tovább

A háttérben már most is zajlik a közbeszerzési eljárás, azonban a Hódmezővásárhelyen élők számára 2018 év elején lesznek láthatóak a munkálatok a volt Kossuth Zsuzsanna iskola helyén. Az itt épülő pihenő park igazán multifunkcionális lesz, ugyanis a relaxációs tevékenységek minden formáját kielégíti majd.

Tovább